LOGO F.R.O.N.T.-White

Kami Nak Tunjukkan
CARA JANA PENDAPATAN
4 -5 ANGKA Hanya Dari Rumah

Sistem yang semudah ABC dan hanya ikut langkah demi langkah sahaja

Dah penat berniaga secara Offline?

Yelah… kejap PKPD… PKPB… PKPP… PKP semula… SOP PKP tak sama… dah semakin susah nak berniaga offline ni… bisnes asyik kena tutup je… nak rentas negeri pun dah semakin susah…

Tapi bisnes tetap perlu diteruskan... pilihan lain kena buat bisnes secara online

namun cabaran lain mengundang...

Bila buat bisnes online tak berjaya pula...

susah dapat pelanggan sebab isu ‘Customer Trust’, pelanggan belum percaya anda sebagai ‘Trusted Seller’ untuk buat bayaran terus.

sebab ramai ‘Scammer’ berselindung dalam bisnes online

ramai pelanggan ‘krik-krik’ sebab anda tak mampu tawar servis COD (barang sampai baru bayar)

kesudahannya… 

KEMURUNGAN!

Lebih memeritkan apabila pendapatan semakin kurang, tapi komitmen hidup tetap perlu dibayar!

Dihalau dari rumah sewa apabila tak mampu bayar…

Kereta kena tarik bank sebab tak mampu bayar hutang pinjaman…

Hutang tetap kena bayar dan semakin bertambah…

Pendapatan tak cukup tampung keperluan rumah sebab harga barang semakin mahal…

Jangan susah hati, kami bantu beri SOLUSI

SERTAI F.R.O.N.T Liners kami sekarang!

Sistem yang semudah A B C, hanya ikut langkah demi langkah saja…

Hanya duduk di rumah sambil tengok TV pun boleh jana pendapatan 4-5 angka sebulan

Komisen Tinggi

  • Komisen setiap parcel RM20 – RM40.
  • Komisen tambahan setiap 3 parcel RM11.50 – RM30.
  • Potensi pendapatan sebulan RM2,145 – RM4,500 (minimum 3 parcel sehari)

Tak Perlu Beli & Simpan Stok

  • Tak perlu keluarkan modal beli stok produk
  • Tak perlu bersusah payah uruskan pembungkusan produk
  • Tak perlu beratur panjang di ofis penghantaran untuk hantar produk.
  • Syarikat uruskan bekalan stok, pembungkusan dan penghantaran produk kepada pelanggan

Sistem Jualan Disediakan

  • Memudahkan semakan status pesanan, penghantaran produk dan senarai pelanggan
  • Mudah untuk lihat jumlah komisen dan jualan setiap hari
  • Pembayaran komisen secara mingguan

Yuran Percuma

  • Tidak perlu membayar yuran untuk sertai program dan mendapatkan Sistem F.R.O.N.T Liners
  • Hanya beli satu produk sahaja untuk layak automatik dapat Sistem F.R.O.N.T Liners
  • Sistem F.R.O.N.T Liners bernilai RM10,000 diberikan secara PERCUMA

Sistem Barang Sampai Baru Bayar (COD)

  • Memudahkan closing pelanggan
  • Meningkatkan kepercayaan dan keyakinan pelanggan
  • Tak perlu susah payah suruh pelanggan buat bayaran bank in dan minta resit
  • Memudahkan dan mempercepatkan urusan pembelian pelanggan

Produk Berkualiti & Jualan Ulangan Tinggi

  • Banyak testimoni dari pengguna
  • Produk dah lama di pasaran meningkatkan kepercayaan pelanggan
  • Dihasilkan di kilang milik sendiri dan 100% BMF
  • Harga produk yang mampu milik dengan kualiti produk yang tinggi
  • Produk mempunyai permintaan yang tinggi

Latihan bahan Pemasaran Disediakan Percuma

  • Laman web jualan dengan (affiliate link) bernilai RM7,500 secara percuma
  • Group support Telegram dan Facebook
  • Video tutorial sistem dan pemasaran online bernilai RM1,500 secara percuma
  • Akses online coaching berkala bernilai RM1,000 secara percuma

Pengembangan Kerjaya

  • Boleh bina kumpulan rakan niaga anda sendiri dengan menggunakan Sistem F.R.O.N.T Liners yang sama
  • Imbuhan dan insentif tambahan dari jualan kumpulan rakan niaga anda
  • Ada slip gaji untuk kegunaan pinjaman bank dan sebagainya

Ganjaran & Imbuhan

  • Wang tunai
  • Barangan kemas
  • Peralatan elektronik
  • Pakej percutian, umrah dan haji
  • Kenderaan motor dan kereta
  • Rumah idaman
  • Perlindungan Takaful dan Khairat

    Tertakluk kepada terma dan syarat…

Jom tengok sebahagian pendapatan F.R.O.N.T Liners

SERTAI F.R.O.N.T Liners kami sekarang!

Sistem yang semudah A B C, hanya ikut langkah demi langkah saja…

Hanya duduk di rumah sambil tengok TV pun boleh jana pendapatan 4-5 angka sebulan

DAFTAR SEKARANG untuk dapatkan akses Sistem F.R.O.N.T Liners yang bernilai RM10,000 secara PERCUMA!

Atau Hubungi Ejen Kami Sekarang!

Hotline Customer Sevices

All Rights Reserved Frontliner Project | Powered by Creative Team | Copyright © 2021